Vrei un un contabil mai rapid? Alege Keez.ro, serviciul de contabilitate digitala

 

 

 

 

 

 

Infiintarea unei firme este un moment important pentru orice om de afaceri, fie ca are experienta sau este la inceput de drum. Asigurarea ca toate serviciile lui sunt conectate si ii raporteaza cele mai bune rezultate este o necesitate. Serviciul de contabilitate este important pentru orice firma, fie ca este IMM, PFA sau start-up, trebuie sa ofere cele mai bune metode de gestionare a afacerii tale.

Contabilitatea de astazi nu s-a shimbat cu nimic fata de acum zeci de ani, iar contabilii inca se pierd printre facturi, documente si dosare. Keez.ro este o firma de contabilitate care s-a conformat tehnologiei si prezentului. Iti oferim toate serviciile unei firme de contabilitate clasica, insa iti punem la dispozitie aplicatia Keez, care iti ofera tot serviciul contabil online, printr-o aplicatie dezvoltata de noi, unde ai toate informatiile, toate documentele contabile necesare unei firme.

Iti oferim suport contabil. Ne ocupam chiar si de transferul documentelor de la firma veche de contabilitate, catre noi. Nu ai de ce sa-ti bati capul, doar trebuie sa vrei sa pasesti in noua era a contabilitatii tehnologizate. Iti procesam actele transmise de tine, in 24 de ore, nu dupa o luna si jumatate, cum se intampla intr-o firma de contabilitate clasica. Astfel eliminam riscurile de a gresi si a afla cand este prea tarziu.

Expertii nostri te vor consilia si asista in orice problema contabila si ai parte de consultanta inclusa in orice moment. La fiecare 3-6 saptamani lansam actualizari inovatoare bazate pe ideile clientilor si ai parte de criptare securizata SSL, deoarece protejarea datelor tale este esentiala pentru tot ceea ce facem. Preturile serviciilor de contabilitate sunt accesibile oricui, fiind disponibile in pachete de servicii personalizate, in functie de nevoile afacerii tale.

Scapa de volumul mare de documente pe care le predai lunar contabilului. Urmareste-ti toate informatiile contabile chiar pe telefonul tau, pentru ca acolo vei primi rapoarte real-time despre incasari, plati, cash in banci, cheltuielile lunii curente, profit, avansuri sau deconturi si nu numai. Keez.ro este solutia pentru o afacere care avanseaza rapid.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.