Termeni si conditii de utilizare

Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul Licitatii.ro de catre oricare dintre utilizatorii sai (denumiti in cotinuare in acest document “utilizator”).

Accesand sau utilizand website-ul Licitatii.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturi de proprietate intelectuala
Materialele prezentate in cadrul website-ului Licitatii.ro sunt proprietatea administratorului site-ului sau ale organizatiilor partenere si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Drepturile utilizatorului Licitatii.ro
Utilizatorul Licitatii.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului Licitatii.ro
Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului, in afara de situatiile precizate in paragraful anterior.
Utilizatorul nu are dreptul sa inlature eventualele notificari privind drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. Kapital S.R.L. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii pe internet.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Kapital S.R.L. care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. Kapital S.R.L., str. Masinii nr. 2, bl. 72, sc. D, ap. 1+2, Iasi, cod postal 700222.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Clauze de neraspundere
Site-ul Licitatii.ro are un continut informativ.
Site-ul Licitatii.ro foloseste informatii din mai multe surse aflate in afara controlului administratorului site-ului, pentru care nu este posibila asumarea responsabilitatii cu privire la exactitatea tuturor informatiilor.
Din acest motiv, nu poate fi garanta in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea tuturor datelor si informatiilor prezentate pe site-ul Licitatii.ro. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru administratorul site-ului. De asemenea,  nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site au doar rol de informare, si nu constituie recomandari, garantii sau angajament.

Link-uri catre alte site-uri
Acest site contine link-uri catre alte site-uri web.
Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului Licitatii.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare
Pot fi aduse in orice moment modificari termenilor si conditiilor de utilizare prezentati in acest document, fara ca acest lucru sa fie anuntat in prealabil pe site. Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site.
Utilizarea site-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate in acest document poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.