Noul Ford Focus acum si pe aplicatia de piese auto Ford Focus

Ford Romania a demarat campania de pre-lansare a noului Ford Focus, mult asteptatul model urmand a fi lansat oficial in septembrie, si ve-ti gasii listat pe Catalog.Altgradauto.ro. pentru cumpararea de piese auto Ford Focus, accesorii, jante aliaj, roti complete de iarna cu senzori presiune TPMS.

Va fi lansat in cadrul retelei nationale de distribuitori autorizati Ford si vanzatori de piese ford Focus originale certificati Ford partner. In urma unei colaborari foarte apropiate cu clientii, noul Focus a fost dezvoltat de la zero pentru a oferi cea mai increzatoare, intuitiva si satisfacatoare experienta pusa la dispozitie de un model compact de familie din Europa. Focus introduce o filosofie de design care are in centru oamenii. Aceasta imbina un stil exterior emotional cu un nivel aerodinamic de top in segment. in acelasi timp, interiorul ofera mai mult spatiu, mai multa atentie la detalii, dar si materiale de nivel inalt.

Creata pentru oferi experiente de utilizare bogate la fiecare interactiune, filosofia de design uneste limbajul formal expresiv cu atributele functionale dorite de clienti. tinand cont de profilul clientilor noului Focus, echipa AltgradAuto Romania a decis sa marcheze campania de pre-lansare a acestui model dezvoltand platforma Catalog.AltgradAuto.ro, proiectata pe baza conceptului de “orientare catre om”, concept ce a contribuit in mare masura la nasterea noului Focus.Acest website este foarte usor de folosit iar clientul poate alege lista de accesorii dedicate pentru noul Ford Focus.

Acest concept a fost inspirat in totalitate de noua filosofie de design din jurul lui Ford Focus. Este vorba despre crearea unor momente memorabile de interactiune, care construiesc si mentin relatia dintre sofer si masina”, a declarat Razvan Cojocaru, directorul e-commerce AltgradAuto.ro. Cu prilejul campaniei de pre-lansare, Ford Romania a anuntat si lista oficiala de preturi pentru noul Focus. In plus, ca parte a eforturilor sustinute ale Ford Romania de a incuraja vanzarile de vehicule noi pe piata locala, noul Focus vine cu un pret de tranzactie special de 12.900 euro . Accesoriile , jantele de tabla, aliaj, pachetele de frana, au un pret cu discount pe aplicatia online Ford Partner – Catalog.AltgradAuto.ro.

Disponibilitatea produselor si accesibilitatea lor la orice ora constituie avantaje considerabile pe care le ofera magazinul online precum Catalog.AltgradAuto.ro. Fara sa existe restrictii cu privire la programul de functionare, clientii pot plasa comenzi oricand. Confirmarea comenziilor se face prin e-mail si sms trimis automat.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.