New Balance- un stil de viata

Initial, totul a inceput cu o firma mica si cu un om care avea idei marete, William J.Riley, a transformat firma intr-una din cei mai mari producatori de incaltaminte din lume. Riley provenea dintr-o familie de imigranti britanici, iar New Balance detine, pana si in ziua de atazi, anumite influente britanice din aceea perioada a anilor ‘60.

La inceput, fabrica a fost deschisa in Boston, iar apoi s-a extins in Massachusetts unde se afla, si in ziua de astazi, sediul central. Desi compania New Balance este una foarte mare, care poate sa concureze impotriva celor grei, precum Nike si Adidas, compania nu a produs incaltaminte decat dupa 30 de ani de la existenta sa. La inceput, New Balance fabrica branturi de pantofi pentru a oferi o senzatie mai confortabila pentru incaltaminte care nu se potrivea nu piciorul clientului. Acest lucru a ramas la fel de valid si in ziua de astazi, si multi clienti nu inceteaza sa recomande adidasii New Balance pentru comfortul oferit. Numele companiei New Balance vine de la ideea traznita a lui Riley, ce a aparut atunci cand privea gainile din curtea lui.

Astfel, a descoperit balansul perfect pentru o viata relaxata. Brand-ul New Balance se adreseaza oricui, insa target-ul principal sunt persoanele care lucreaza foarte multe ore stand in picioare precum ospatarii, lucratorii in fabrica etc.

In anul 1960 compania isi indreapta atentia asupra adidasilor sport si incepe sa fabrice primele design-uri de adidasi. Curand, de la lansarea primelor modele de adidasi New Balance, a venit si succesul, deoarece brand-ul s-a asociat destul de repede ca sponsor pentru evenimentele sportive.

New Balance facea deja parte din moda anilor ‘70, iar o pereche de adidasi de la aceasta firma era un must have pentru orice persoana din America.

In ziua de astazi, New Balance este un fenomen global, iar incaltamintea produsa de aceasta firma este indragita, atat de atleti, cat si de persoane care doresc sa beneficieze de comfortul adidasilor si de design-ul unic.

Desi 30 % din productia de incaltaminte New Balance este produsa in Anglia, compania isi mentine si fabricile principale in Maine si Massachusetts. O pereche de adidasi New Balance este visul oricarui adolescent, deoarece, de multe ori, putem sa vedem combinatia de jeans si tricou slim cu acesti adidasi.

A devenit un “clothing statement”, in special pentru cei care prefera moda vintage. Adidasii New Balance sunt un element nemaipomenit in garderoba oricarei persoane care aspira la un look din anii ‘70 sau ‘80. Ciudat este faptul ca si design-ul acestor adidasi nu s-a schimat mult de-a lungul anilor si si-au pastrat forma originala inca de la primul prototip. Combinatiile de culori sunt caracteristicile principale care deosebesc o serie mai veche de una mai noua.

Per total, New Balance este un brand de incaltaminte de calitate, la care poti apela intotdeauna pentru un plus de comfort si un stil care nu se va demoda niciodata.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.