Cui sa ii ceri ajutorul pentru verificarile PRAM

Verificarea PRAM reprezinta confirmarea ca instalatia electrica este sigura si are scopul de a preveni incendierea cladirilor si deteriorarea aparaturii electrice si electronice. Totodata, are scopul de a verifica continuitatea nuluilui de protectie si de a preveni electrocutara personalului unei firme. Expertii Electrotehnics verifica prizele de impamantare, racordurile electrice si paratrasnetele.

Daca detii o firma si ai nevoie ca angajatii sa isi desfasoare activitatea in conditii optime pentru succesul afacerii tale, trebuie sa te asiguri de siguranta lor si implicit, a cladirii. De aceea, verificarile Pram trebuie realizate periodic, din cauza deteriorarii instalatiilor in urma uzului permanent, a echipamentelor sau instalatiilor. Fie ca este vorba de imbatranirea acestora, fie de coroniunea sau incarcarea circuitelor in mod excesiv, verificarea Pram trebuie efectuata in mod regulat, pentru siguranta afacerii tale.

De altfel, verificarea PRAM este obligatorie conform legislatiei in vigoare, fiind necesara efectuarea acesteia de doua ori pe an. Electrotehnics este o echipa de inginri cu o vasta experienta in domeniu, de peste 10 ani, atestata ANRE tip A2 B2 – proiectare si executie instalatii electrice pana in 4 kV. Electrotehnics se ocupa de verificari PRAM pentru instalatii electrice si emite buletine recunoscute de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul Teritorial de Munca si Protectia Consumatorilor.

Inginerii Electrotehnics fac o verificare amanuntita si iti ofera la final un raport cu o analiza clara a instalatiei. Te ajuta, de asemenea, sa excluzi orice fel de risc si sa te asiguri ca instalatia este in parametri din toate punctele de vedere.

Inginerii Electrotehnics sunt autorizati si ofera garantia tuturor lucrarilor, cu ajutorul instrumentelor de lucru performante. Au expertiza in domeniu si aparatura de testare in conformitate cu legislatia actuala. Pe langa verificarea PRAM, Electrotehnics ofera consultanta si sfaturi utile pentru o buna practica si intretinere a instalatiilor electrice.

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.