Credit cu garantie imobiliara o finantare rapida pentru antreprenori

Sa stii in doar 10 minute ca te poti baza pe o finantare, pe care o vei primi in maximum 24 de ore…

Pentru un antreprenor care s-a lovit de birocratia sistemului bancar parea o utopie, pâna de curând – pâna la lansarea credit.ro, site-ul oficial al IFN imprumut S.A., centralizator de credite nebancare pentru mediul de afaceri.

Cu o experienta de 9 ani in consultanta pentru afaceri, reprezentantii credit.ro ofera servicii financiare de tip credit cu garantie imobiliara, linii de credit, dar si scrisori de garantare, scontari, si factoring. Dintre toate, un credit cu garantie imobiliara reprezinta unul dintre cele mai rapide moduri de a beneficia de sume cuprinse intre 9.000 lei si 5.000.000 lei, cu dobânzi – fixe, de 5% pe luna.

Indiferent de valoare, orice imprumut cu garantie imobiliara este obtinut in maximum 24 de ore, dar cei interesati pot afla in doar 10 minute daca se califica pentru el. Cum poti aplica pentru un credit cu garantie imobiliara.

Obtinerea unui imprumut nebancar cu garantie imobiliara poate fi realizata doar cu actele societatii (CUI, Act constitutiv) si documentele privind garantia (Act proprietare, Cadastru, Intabulare).

Iar pentru a sti sigur ca te califici pentru obtinerea unui credit cu ipoteca pe casa sau credit cu ipoteca pe teren, este suficient sa completezi formularul de pe credit.ro. in cel mai scurt timp, vei fi contactat de catre consultantii financiari ai IFN imprumut S.A., care iti vor confirma cererea si iti vor oferi informatii suplimentare, conforme cu necesitatile tale si afacerii tale. Dupa acest pas, este necesara o singura deplasare la sediu – pentru semnarea actelor, iar a doua zi vei avea banii in cont.

Contractul de imprumut cu garantie imobiliara se realizeaza pe o perioada de pâna la 36 de luni, dar exista posibilitatea de prelungire. Ca un avantaj, toti clientii beneficiaza de 7 zile perioada de gratie, in care nu sunt percepute penalitati pentru neachitarea la data scadenta a dobânzii.

De ce ai alege un imprumut nebancar cu garantie imobiliara?

– Rapididate. Afli in 10 minute daca primesti creditul, fara proceduri complicate, fara zile intregi de asteptare.
– Odata aprobat, ai banii in cont chiar a doua zi.
– Poti obtine finantari mari.

– Niciun cost pentru obtinerea imprumutului. Nu este perceput comision de analiza, de administrare, sau oricare altul.
– Transparenta: nu exista comisioane ascunse.
– Versatilitate. Ai posibilitatea de a returna imprumutul in doua moduri: rate lunare egale sau rate de tip bullet (se plateste lunar doar comisionul, iar la finalul perioadei contractuale imprumutul initial).
– Flexibilitate, versatilitate. Indiferent ca este vorba despre un credit cu garantie imobiliara, sau un alt tip de finantare, primesti solutii personalizate contextului tau, sprijin in dezvoltarea corecta a afacerii tale si folosirea corespunzatoare a imprumutului.

IFN imprumut S.A.
Soseaua Stefan cel Mare, nr.31, secotr. 2, Bucuresti
021.796.7777
021.796.7788
Credit Persoane Juridice

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.