Serviciul de realizare a studiilor stiintifice necesare realizarii planului de Management integrat al siturilor ROSCI0085 Frumoasa si ROSPA0043 Frumoasa, SMIS – CSNR 36409

Data limita: Nespecificat
Licitatie publicata in: 28 noiembrie 2013
Zona licitatiei publice: Romania

Obiectul licitatiei: Serviciul de realizare a studiilor stiintifice necesare realizarii planului de Management integrat al siturilor ROSCI0085 Frumoasa si ROSPA0043 Frumoasa, SMIS – CNSR 36409 Prezentul contract de servicii are ca obiect: LOT 1 Realizarea hartilor de distributie a habitatelor naturale, a populatiilor speciilor salbatice de interes comunitar si a habitatelor acestora din ROSCI0085 Frumoasa si ROSPA0043 Frumoasa, evaluarea starii de conservare si elaborarea masurilor de conservare a acestora. Realizarea si avizarea sistemului de monitorizare a starii de conservare a populatiilor speciilor salbatice si a habitatelor naturale de interes conservativ. LOT 2 Realizarea unui sistem unitar de evidenta a regimului de proprietate al terenurilor si constructiilor permanente.

SolicitantAveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.
Tipul licitatiei: Anunt de atribuire
Sursa: Alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.