Servicii de supervizare pentru executarea lucrarilor pentru obiectivul Consolidare DN 7C km 117+000-140+000- DRDP Brasov

Data limita: Nespecificat
Licitatie publicata in: 3 iulie 2014
Zona licitatiei publice: Romania

Obiectul licitatiei: Obiectivul contractului este reprezentat de prestarea de servicii de : supraveghere de inalta calitate privind executarea lucrarilor ( inclusiv serviciile de urmarire a lucrarilor pe parcursul Perioadei de Notificare a Defectiunilor), evaluarea si aprobarea lucrarilor , materialelor , echipamentelor , etc. in calitatea de „Inginer” conform Conditiilor de Contract FIDIC Cartea Rosie , editia 1999 in vederea urmaririi corectei utilizari a fondurilor disponibile si pentru a se asigura ca Antreprenorul executa lucrarile in conformitate cu obligatiile contractuale , in special in ceea ce priveste cantitatea , calitatea si costul lucrarilor. Consultantul va avea rolul de Inginer conform Conditiilor de Contract FIDIC 1999- Cartea Rosie. Valoarea estimata a obiectului supus achizitiei este de 577.467,00 lei fara TVA din care: – valoarea aferenta contractului este de 524.970,00 lei fara TVA – diverse si neprevazute 52.497,00 lei fara TVA (10% din valoarea aferenta contractului). Valoarea cheltuielilor diverse si neprevazute este distincta de cea prevazuta pentru achizitia ulterioara de servicii similare conform art. 122 lit. j) din OUG 34/2006, care este in cuantum de 104.994,00 lei fara TVA, dar care se adauga valorii estimate a contractului. Valoarea la care se vor raporta ofertantii pentru elaborarea propunerii financiare este de 577.467,00 lei fara TVA.

SolicitantAveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.

Tipul licitatiei: Anunt de atribuire

Sursa: Alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.