Servicii de audit financiar pentru proiectul Reabilitarea si extinderea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare in jud. Teleorman

Data limita: Nespecificat
Licitatie publicata in: 5 martie 2014
Zona licitatiei publice: Romania

Obiectul licitatiei: Obiectul achizitiei serviciilor privind Auditul Proiectului Major ” Reabilitarea si extinderea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare in jud. Teleorman „, cod CCI 2007RO161PR001 , COD SMIS -CSNR 1342 , este verificarea de catre auditorul financiar a cheltuielilor si documentelor justificative privind decontarile aferente implementarii proiectului prin proceduri specifice , precum si transmiterea catre Beneficiar a Rapoartelor intermediare si anuale si un Raport final , odata cu ultima cerere de rambursare privind constatarile factuale . Verificarea consta in examinarea de catre Auditor a informatiilor factuale privind platile efectuate catre contractori in conformitate cu clauzele contractelor de achizitii publice si a modului de includere a a cestora in cererile de rambursare , conform clauzelor Contractului de Finantare .

SolicitantAveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.

Tipul licitatiei: Anunt de atribuire

Sursa: Alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.