REABILITAREA SI EXTINDEREA UNEI CLADIRI DIN ZONA METROPOLITANA CONSTANTA, LOCALITATEA CUMPANA, IN VEDEREA UTILIZARII ACESTEIA DREPT CENTRU DE TINERET

Data limita: Nespecificat
Licitatie publicata in: 1 decembrie 2013
Zona licitatiei publice: Romania

Obiectul licitatiei: Terenul pe care se va realiza investitia este in suprafata de 11.118 mp si este situat in sudul comunei. Constructiile care se vor reabilita si extinde sunt in suprafata de aproximativ 626 mp. Cladirile nu au mai fost utilizate de 10 ani si nu mai au instalatii electrice sau sanitare. Structura perterului existent se va consolida astfel:- cele 2 siruri longitudinale de cadre se vor reabilita prin refacerea stratului de beton de protectie in elemente de beton armat . Dupa desfacerea hidroizolatiei terasei, aceasta se va curata pana la structura planseului si se va verifica prin sondaj, starea armaturilor din placa,- zidariile de inchidere si de compartimentare se vor completa cu caramida tesuta de zidaria existenta,- armaturile vizibile din grinzile cadrelor vor fi curatate de rugina, completate prin cupoane sudate si torcretate cu mortar de protectie special fabricat in acets sens. Modificarile in corpul existent constau in:- realizare peste parterul consolidat a unor acoperisuri usoare , pe structura de lemn, – realizarea de ziduri de inchidere utilizand fundatii proprii pentru acestea ,- completarea structurilor existente cu structuri noi, independente pentru partile extinse. Valoarea fara T.V.A. este, conform DG de 2.596.890,00 lei din care Cheltuieli diverse si neprevazute in valoare de 42.530,00 lei (reprezentand un procent de 1,64 % din valoare).Valoarea fara suma reprezentata de subcap. 5.1.Cheltuieli diverse si neprevazute este de 2.554.360,00 lei.

SolicitantAveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.
Tipul licitatiei: Anunt de atribuire
Sursa: Alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.