Lucrari de constructie unitati de productie si procesare gaze (Solutie la cheie) pentru locatiile Madulari si Burcioaia apartinand OMV Petrom SA

Data limita: Nespecificat
Licitatie publicata in: 24 iulie 2014
Zona licitatiei publice: Romania

Obiectul licitatiei: Lucrari de constructii de unitati de productie si procesare gaze (Solutie „la cheie”) pentru locatiile Madulari si Burcioaia apartinand OMV Petrom SA. Obiectul contractului include si inginerie, proiectare, aprovizionare, fabricare, ambalare, constructie, punere in functiune, testare si transfer in conditii de siguranta si instruire a personalului OMV Petrom de operare a unitatilor de productie si procesare gaze. Valoarea maxim estimata a contractului (64.000.000EURO) include cheltuielile cu diverse si neprevazute in procent de aproximativ 3%. Valoarea estimata a cheltuielilor cu diverse si neprevazute este de 2 (doua) milioane de EURO. Autoritatea Contractanta isi rezerva dreptul de a atribui Contractorului, contracte pentru lucrari similare ce vor putea fi achizitionate in conformitate cu prevederile articolului 252 lit.( k) din OU 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Valoarea lucrarilor similare este estimata a fi de 200.000.000 EURO, ce include cheltuielile cu diverse si neprevazute.

SolicitantAveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.

Tipul licitatiei: Anunt de atribuire

Sursa: Alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.