Contract prestari servicii asigurare de personal – lectori, necesare pentru organizarea programelor de formare profesionala

Data limita: Nespecificat
Licitatie publicata in: 26 februarie 2014
Zona licitatiei publice: Romania

Obiectul licitatiei:  Contractele ce urmeaza a fi incheiate in baza acordului, privesc asigurarea de lectori – specialisti cu studii superioare si/sau medii pentru cursurile de formare profesionala: Operator introducere validare prelucrare date; Lucrator in comert; Frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist; Inspector ssm; Inspector (referent) resurse umane; Contabil; Instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze; Coafor; Frizer; Cofetar; Patiser. Valoarea fiecarui contract, se stabileste functie de oferta detaliata (formularul nr.4), de tipul cursului, de numarul de lectori si specialitatile necesare, care se stabilesc de catre AJOFM Buzau, cu ocazia instiintarii ofertantului prin care i se comunica data la care personalul urmeaza a fi pus la dispozitia AJOFM Buzau si perioada pentru care se organizeaza cursul de formare profesionala. Frecventa contractelor este determinata de accesul efectiv la finantarea de catre ordonatorul principal de credite, precum si de conditiile de asigurare a grupului tinta necesar demararii cursurilor de formare profesionala. Detalierea elementelor tehnice, este prevazuta in caietul de sarcini.

SolicitantAveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.

Tipul licitatiei: Anunt de atribuire

Sursa: Alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.