CL8- Reabilitarea si extinderea conductelor de aductiune, retelei de distributie si de canalizare in aglomerarea Pitesti, localitatea Bradu

Data limita: Nespecificat
Licitatie publicata in: 29 iulie 2014
Zona licitatiei publice: Romania
Obiectul licitatiei: Scopul proiectului: Lucrarile pentru executia de lucrari de constructii si instalatii in localitatile de referinta, lucrari care includ: a)Adaptare la teren si/ sau detalii de executie acolo unde este cazul. b) Lucrari de constructie si instalatii. c)Furnizarea si montarea utilajelor si echipamentelor tehnologice. d)Testare si punere in functiune. e)Monitorizarea functionarii statiilor si acordarea de asistenta/consultanta personalului responsabil pe parcursul Perioadei de Notificare a Defectelor. f)Remedierea defectelor aparute in Perioada de Notificare a Defectelor de 12 luni conform conditiilor generale de contract. g)Instruirea personalului Beneficiarului si/sau Operatorului. Valoarea estimata a contractului conform Devizului General aprobat este de 35.454.141 lei, fara TVA, la care se adauga procentul de 6,00 % din valoarea estimata a investitiei de baza, reprezentand cheltuieli diverse si neprevazute in cuantum de 1.991.125 lei, fara TVA. Precizam ca suma aferenta cheltielilor diverse si neprevazute va putea fi utilizata in ipoteza in care pe parcursul executiei contractului apar cheltuieli cu servicii/ lucrari, care nu reprezinta modificari substantiale ale contractului de achizitie publica si cu respectarea cadrului legal aplicabil la acel moment.

SolicitantAveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.

Tipul licitatiei: Anunt de atribuire

Sursa: Alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.