Atribuire contract

Data limita: Nespecificat
Licitatie publicata in: 13 ianuarie 2012
Zona licitatiei publice: SIBIU
 
Obiectul licitatiei: Lucrari suplimentare de montaj conducte de aductiune apa potabila în cadrul contractului nr.10/26.08.2010 : Surse de apa, statii de tratare si conducte de aductiune în orasele Agnita si Dumbraveni" din cadrul proiectului "Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata în regiunile Medias, Agnita si Dumbraveni, jud. Sibiu, România"
– Contractarea conform art. 252 lit.j din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare a unor lucrari suplimentare constând în montarea conductelor de apa aferente aductiunilor ST Arpas rezervor Agnita si Frontul de captare Dumbraveni, împreuna cu elementele lor componente. Locatia de realizare a lucrarilor : jud. Sibiu, respectiv zona de proiect aferenta orasului Dumbraveni si traseul Agnita – ST Arpasul de Jos. Lucrari pentru conducte de alimentare cu apa
.
 
Valoarea contractului: 11.572.495,72 RON.
Solicitant: Aveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.
Tipul licitatiei: Atribuire contract
Sursa: SEAP
Pentru textul complet al licitatiei aveti nevoie de un cont.
Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.