Atribuire contract

Data limita:
Nespecificat
Licitatie publicata in: 9 februarie 2010
Zona licitatiei publice: BRAILA

Obiectul licitatiei: DALI+PT+DE+CS si executie inchidere terasa cabinet etaj I Corp D Palat Administrativ
Corpul D al Palatului Administrativ al Consiliului Judetean Braila dispune la etajul 1 de o terasa circulabila in suprafata de cca. 206 mp. cu acces direct din birourile adiacente.
Se doreste realizarea pe terasa circulabila de la etajul I in suprafata desfasurata de cca. 203mp a unei sali pentru intalniri cu presa, sedinte de consiliu sau cu alte ocazii de comunicari oficiale ale Consiliului Judetean Braila. In acest sens s-a efectuat o expertiza tehnica a corpului D care, impreuna cu studiul geotehnic se vor pune la dispozitia proiectantului de catre Consiliul Judetean Braila. NOTA: Lista de dotari, care va fi cuprinsa in devizul general, nu face obiectul prezentei achizitii si va fi stabilita impreuna cu beneficiarul. Proiectul va cuprinde parte scrisa si desenata: arhitectura, structura, instalatii si liste cantitati de lucrari, conform HG 28/2008. Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice. Lucrari de renovare. Valoarea contractului: 565600.00 RON.
Solicitant:
Aveti nevoie de

abonament
pentru aceasta informatie.
Tipul licitatiei: Atribuire contract
Sursa: SEAP
Pentru textul complet al licitatiei aveti nevoie de un cont.
Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.