Anunt de participare

Data limita:
28 aprilie 2010
Licitatie publicata in: 25 februarie 2010
Zona licitatiei publice: AUSTRIA

Obiectul licitatiei: Lucrari de constructii de cladiri aeroportuare. Lucrari de constructii de hangare de intretinere.
Lucrari de constructii de cladiri si instalatii militare. Lucrari de constructii de conducte de apa si de canalizare a apelor reziduale la mare distanta. Lucrari de constructii de linii electrice. Lucrari de constructii de linii de comunicatii. Lucrari de constructii de canalizari de ape pluviale. Instalatii de incalzire. Lucrari de constructii de linii telefonice si de comunicatii si lucrari auxiliare. Lucrari de constructii de linii telefonice. Lucrari auxiliare de telecomunicatii.
Lucrari de constructii de statii de epurare a apelor reziduale. Lucrari de constructii de conducte de ape reziduale. Lucrari sanitare. Lucrari de constructii de drumuri. Lucrari de constructii de trotuare. Lucrari de imbracare a drumurilor. Lucrari de constructii de aeroporturi. Lucrari de constructii de structuri hidromecanice. Lucrari de acoperire cu placi metalice. Lucrari de instalare de burlane. Lucrari de betonare. Lucrari de turnare a betonului armat. Lucrari de structura de baza din beton. Lucrari de cimentare. Lucrari de acoperire cu beton. Lucrari de asamblare a structurilor metalice. Lucrari de asamblare a structurilor metalice pentru constructii. Lucrari de asamblare a structurilor metalice pentru structuri. Lucrari de zidire. Lucrari de zidarie. Lucrari de cablare si conexiuni electrice. Lucrari de cablare electrica. Lucrari de protectie impotriva fulgerelor. Instalare de paratrasnete. Instalare de echipament de telecomunicatii. Instalare de centrale telefonice. Instalare de linii telefonice. Instalare de infrastructuri de cabluri. Instalare de cabluri. Lucrari de instalare de echipamente de incalzire si de alte echipamente electrice pentru cladiri. Instalatii electrotehnice. Instalatii de distributie de energie electrica. Instalatii de tensiune medie. Instalare de echipament de iluminare exterioara. Lucrari de izolare termica. Lucrari de instalare de echipamente de incalzire centrala. Lucrari de instalare de boilere. Lucrari de instalatii de apa si canalizare si de conducte de evacuare. Lucrari de instalare de echipamente sanitare. Lucrari de instalare de dispozitive de prevenire a incendiilor. Lucrari de ignifugare. Lucrari de instalare de dispozitive de stingere a incendiilor. Lucrari de instalare de inginerie mecanica. Lucrari de tencuire.
Solicitant:
Aveti nevoie de

abonament
pentru aceasta informatie.
Tipul licitatiei: Anunt de participare
Sursa: Jurnalul Oficial al UE
Pentru textul complet al licitatiei aveti nevoie de un cont.
Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.