SERVICII BANCARE – CPV 66110000-4

Licitație publicată în data de: 29.03.21

Zona licitației publice: Bucureşti

Termen limită de depunere: 29.03.21

Descriere: În conformitate cu prevederile art. 11 alin. (1) din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice cu modificările şi completările ulterioare şi ale H.G. nr. 1235/2010 privind sistemul naţional electronic de plată online pentru asigurarea încasării tarifelor aferente confecţionării şi valorificării plăcilor cu numere de înmatriculare preferenţial sau păstrării combinaţiei numărului de înmatriculare, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor intenţionează să achiziţioneze servicii bancare de acceptare a plăţilor cu cardul prin S.N.E.P., prin încheierea unui contract în baza creditelor bugetare de angajament aprobate de ordonatorul principal de credite, destinate acestui tip de serviciu. Ataşat se regăseşte caietul de sarcini. Oferta financiară va fi transmisă pe adresa de e-mail împreună cu documentele solicitate în caietul de sarcini la rubrica „Cerinţe minime obligatorii (inclusiv cerinţe tehnice)”, iar ulterior, operatorul economic declarat câştigător va depune/transmite documentele în original sau copie certificată la sediul unităţii.

Solicitant: Ministerul Administratiei si Internelor – Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.