Reabilitare si modernizare DJ 665 limita judetului Gorj- Marita – Izvorul Rece – Vaideeni – Horezu, km. 53+650-69+169, judetul Valcea

Data limita: 11 noiembrie 2013 
Licitatie publicata in: 2 octombrie 2013
Zona licitatiei publice: Romania

Obiectul licitatiei:  Scopul contractului de achizitie publica este de reabilitare si modernizare a drumului judetean, lucrari ce vor contribui la fluidizarea traficului, reducerea timpului de transport, eliminarea blocajelor rutiere si traversarea localitatilor în conditii de siguranta – deci la asigurarea unor servicii de transport la standarde europene de siguranta, securitate, calitate si costuri. Proiectul tehnic trateaza lucrarile de drum necesare reabilitarii si modernizarii drumului judetean DJ 665 de la limita cu judetul Gorj km 53+650 pana la Horezu intersectia cu DN 67 km 69+169, cuprinzând solutii pentru amenajarea in plan orizontal si plan vertical a traseului drumului, cu asigurarea elementelor geometrice conform prevederilor normativelor in vigoare, precum si imbunatatirea elementelor geometrice existente, acolo unde este posibil, in vederea sporirii parametrilor de functionare a drumului si siguranta in trafic. Totodata proiectul prevede lucrari de sporire a capacitatii portante a structurii rutiere pentru preluarea incarcarilor din trafic, prin lucrari de inlocuire, refacere, largire si ranforsare a structurii rutiere existente. Prin proiect se trateaza de asemenea sistemul de colectare si evacuare a apelor alcatuit din santuri, rigole, drenuri, poduri si podete, iar pentru siguranta circulatiei rutiere proiectul prevede lucrari de semnalizare rutiera orizontala si verticala, precum si lucrari de parapete de protectie. In profil transversal drumul are urmatoarea alcatuire: Platforma: 8,00 m din care 2 x 3,0 m = 6,0 m parte carosabila si doua acostamente de 1,0 m din care 0,25 m banda de incadrare, restul acostamentului fiind balastat pe 0,75m in afara localitatilor, pe partea fara sant pereat, respectiv betonat in localitati si in afara localitatilor pe partea prevazuta cu sant pereat. Valoarea estimata fara TVA, este de 42.085.899 lei. Aceasta valoare cuprinde si cuantumul cheltuielior diverse si neprevazute, respectiv 2.218.978 lei, (care reprezinta 5,57 % din valoarea estimata a contractului de achizitie publica fara diverse si neprevazute) astfel cum acestea au fost definite de catre proiectant în devizul general, prin raportarea acestui procent la valoarea estimata a contractului si fara a aduce atingere prevederilor art. 122 lit. i), din OUG nr. 34/2006. Valoarea estimata fara cheltuieli diverse si neprevazute este de 39.866.921 lei, fara TVA.

Solicitant: Aveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.

Tipul licitatiei: Achizitie publica
Sursa: alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.