Lucrari de constructii de unitati de productie si procesare gaze (Solutie „la cheie”) pentru locatiile Madulari si Burcioaia apartinand OMV Petrom S.A.

Data limita: 21 ianuarie 2014
Licitatie publicata in: 4 decembrie 2013
Zona licitatiei publice: Romania

Obiectul licitatiei: Lucrari de constructii de unitati de productie si procesare gaze (Solutie „la cheie”) pentru locatiile Madulari si Burcioaia apartinand OMV Petrom SA. Obiectul contractului include si inginerie, proiectare, aprovizionare, fabricare, ambalare, constructie, punere in functiune, testare si transfer in conditii de siguranta si instruire a personalului OMV Petrom de operare a unitatilor de productie si procesare gaze. Valoarea maxim estimata a contractului (64.000.000EURO) include cheltuielile cu diverse si neprevazute in procent de aproximativ 3%. Valoarea estimata a cheltuielilor cu diverse si neprevazute este de 2 (doua) milioane de EURO. Autoritatea Contractanta isi rezerva dreptul de a atribui Contractorului, contracte pentru lucrari similare ce vor putea fi achizitionate in conformitate cu prevederile articolului 252 lit.( k) din OU 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Valoarea lucrarilor similare este estimata a fi de 200.000.000 EURO, ce include cheltuielile cu diverse si neprevazute.

Solicitant: Aveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.
Tipul licitatiei: Achizitie publica
Sursa: alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.