Furnizare mere in cadrul „Programului de incurajare a consumului de fructe in scoli” pentru anul 2013-2014, in judetul Valcea

Data limita: 6 ianuarie 2014
Licitatie publicata in: 13 noiembrie 2013
Zona licitatiei publice: Romania

Obiectul licitatiei: In aplicarea art. 1 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 24/2010 privind implementarea programului de încurajare a consumului de fructe proaspete în scoli, aprobata cu modificari prin Legea nr. 195/2010, cu modificarile si completarile ulterioare, se vor furniza mere cu o greutate minima de 100 grame, încadrate la categoria „Extra” si/sau categoria I, conform Standardului de comercializare pentru mere, prevazut în anexa I „Standarde de comercializare prevazute la articolul 3” partea B „Standarde de comercializare specifice” – partea 1 „Standard de comercializare pentru mere” la Regulamentul de punere în aplicare (UE) nr. 543/2011 al Comisiei din 7 iunie 2011 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1.234/2007 al Consiliului în ceea ce priveste sectorul fructelor si legumelor si sectorul fructelor si legumelor prelucrate. Potrivit aceluiasi act normativ, perioada si frecventa distributiei, precum si limita valorii zilnice/elev, se stabilesc si se actualizeaza anual prin hotarâre a Guvernului, în functie de evolutia preturilor si tarifelor.

Solicitant: Aveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.

Tipul licitatiei: Achizitie publica
Sursa: alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.