Furnizare echipamente specifice proiectului „Dezvoltarea si dotarea serviciilor specializate pentru interventii in situatii de urgenta in regiunea Bucuresti-Ilfov”

Data limita: 31 ianuarie 2014
Licitatie publicata in: 11 decembrie 2013
Zona licitatiei publice: Romania

Obiectul licitatiei: Contractul de furnizare include furnizarea urmatoarelor tipuri de echipamente:  LOTUL NR. 1: a) Autospeciale de interventie si salvarea de la inaltime 42 m – 3 buc.  LOTUL NR. 2: a) Autospeciale pentru lucrul cu apa si spuma 10 tone – 2 buc. b) Autospeciale pentru lucrul cu apa si spuma 9 tone – 4 buc. ? LOTUL NR. 3: a) Autospeciale pentru lucrul cu apa si spuma 5 tone – 2 buc. b) Autospeciale pentru lucrul cu apa si spuma 2 tone – 2 buc. c) Autospeciale pentru lucrul cu apa si spuma 200 litri – 1 buc. In conformitate cu dispozitiile legale aplicabile, informam operatorii economici interesati ca in cadrul valorii estimate indicata la Sectiunea II.2.1) – Cantitatea sau domeniul global din prezenta nu se regasesc cheltuieli diverse si neprevazute.

Solicitant: Aveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.
Tipul licitatiei: Achizitie publica
Sursa: alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.