Furnizare echipamente medicale în cadrul proiectului: “ CONSOLIDAREA CAPACITATII DE GESTIONARE A CRIZEI SANITARE COVID-19″

Licitație publicată în data de: 01.02.22

Zona licitației publice: Bihor

Termen limită de depunere: 09.03.22

Descriere: Furnizare echipamente medicale în cadrul proiectului: “ CONSOLIDAREA CAPACITATII DE GESTIONARE A CRIZEI SANITARE COVID-19″, SMIS: 140278, finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 9 Protejarea sănătăţii populaţiei în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, Obiectivul Specific 9.1 Creşterea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 – CONSOLIDAREA CAPACITĂŢII DE GESTIONARE A CRIZEI SANITARE COVID-19. Termenul pana la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de 20 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari in a 11 a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor. Solicitarile de clarificari vor fi transmise in format editabil.

Solicitant:SPITALUL ORASENESC STEI

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.