CL-09 – Reabilitarea si extinderea conductelor de aductiune, retelelor de distributie si retelelor de canalizare din Moldova Noua

Data limita: 27 februarie 2014
Licitatie publicata in: 14 ianuarie 2014
Zona licitatiei publice: Romania

Obiectul licitatiei:  Lucrarile de constructie a urmatoarelor investitii: Alimentare cu apa: Reabilitarea rezervoarelor de înmagazinare apa, 6 unitati: – rezervorul din Moldova Veche, cu capacitatea V = 1000 mc; – rezervoarele Dealul Viilor, cu capacitatea V = 2×1000 mc; – rezervorul Dealul Viilor, cu capacitatea V = 500 mc; – rezervoarele din Moldova Noua, cu capacitatea V = 2×250 mc. Reabilitarea conductei de aductiune apa tratata pe o lungime de aproximativ 7 km Reabilitarea retelei de distributie pe o lungime de aproximativ 15,1 km; Extinderea retelei de distributie cu aproximativ 5,6 km; Statii noi de pompare apa potabila cu hidrofor: 2 buc. Canalizare: Reabilitare retea de canalizare pe o lungime de 12 km; Extindere retea de canalizare cu 13,2 km; Statii noi de pompare ape uzate: 2 buc. Lucrarile de constructie includ: lucrari de constructie si instalatii pentru alimentare cu apa si canalizare menajera, furnizare si montaj utilaje si echipamente tehnologice, executare bransamente de alimentare cu apa, contorizare, executare racorduri de canalizare, statii de pompare a apelor uzate, executare racorduri electrice, executare sistem de transmisii date tip SCADA, testare si punere in functiune, instruirea personalului operatorului. Suma aferenta procentului de diverse si neprevazute este 5,74% din valoarea estimata fara diverse si neprevazute, astfel cum acestea au fost definite de proiectant in Devizul General, respectiv de 2.185.305 Lei, este inclusa in valoarea estimata de la punctul II.2.1.

Solicitant: Aveti nevoie de abonament pentru aceasta informatie.
Tipul licitatiei: Achizitie publica
Sursa: alte surse

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.