Serviciile de realizare si publicare, a materialelor de informare şi publicitate si promovare pentru implementarea cu succes a proiectului “CRESTEREA MOBILITATII TRAFICULUI PRIN REALIZAREA TERMINALULUI MULTIMODAL INCLUZAND SI SPATII DE PARCARE PENTRU MODURI DE TRANSPORT AUTO SI ..” cod SMIS 122829

Licitație publicată în data de: 04.09.20

Zona licitației publice: Prahova

Termen limită de depunere: 15.09.20

Descriere: Achizitia directa se va face exclusiv prin catalogul electronic din SICAP si va fi finalizata prin incheierea unui contract de prestari servicii. Detalii tehnice si oferta finaciara vor fi postate in catalogul electronic din SICAP (e-licitatii.ro) pana la data si ora mentionate in Anuntul de depunere oferte 15.09.2020 ora 14.00 . Dupa ora precizata in Anunt, autoritatea contractanta va analiza ofertele postate in SICAP. Ofertele vor fi identificate in SICAP dupa codul CPV si denumirea serviciilor. Nerespectarea denumirii serviciilor si a codului CPV poate duce la imposibilitatea selectarii de catre autoritatea contractanta a ofertelor. Obiectul contractului consta in prestarea de Serviciile de realizare si publicare, a materialelor de informare şi publicitate si promovare pentru implementarea cu succes a proiectului “CRESTEREA MOBILITATII TRAFICULUI PRIN REALIZAREA TERMINALULUI MULTIMODAL INCLUZAND SI SPATII DE PARCARE PENTRU MODURI DE TRANSPORT AUTO SI BICICLETE (ZONA SPITAL JUDETEAN) IN MUNICIPIUL PLOIESTI “, Cod SMIS 122829, in conformitate cu cerintele din Caietul de sarcini. Solicitam mentionarea la denumirea serviciilor si a faptului ca ofertele sunt postate pentru Municipiul Ploiesti, pentru o mai buna identificare a acestora. Documentele de calificare, Propunerea tehnica, intocmita in conformitate cu cerintele Caietului de sarcini atasat, Formularul de oferta si Anexele acestuia, Declaratia privind insusirea sau formularea de amendamente (numai in ceea ce priveste clauzele specifice) referitoare la formularul de contract de servicii se transmit la adresa de e-mail: achizitii.publice@ploiesti.ro, pana la termenul limita precizat in Anuntul de depunere oferte 15.09.2020 ora 14.00. Ulterior, achizitia directa va fi derulata si finalizata in SICAP de catre autoritatea contractanta numai cu ofertantul declarat castigator, dupa parcurgerea procedurii anterior prezentata. Principalele activitati sunt: – Elaborarea anunţului de presa privind începerea proiectului si publicarea acestuia intr-un ziar regional si/sau local (inclusiv in varianta online) 1 buc. – Elaborarea anunţului de presa privind finalizarea proiectului, cu menţionarea rezultatelor obţinute si publicarea acestuia intr-un ziar regional si/sau local (inclusiv in varianta online) 1 buc. – Realizarea autocolantelor pentru dotări/echipamente 100×100 mm 709 buc. Machetarea si montarea panourilor temporare in timpul executării lucrărilor, care vor fi amplasate la adresa specificata de autoritatea contractanta 5 buc. Machetarea si montarea unor placi permanente la finalizarea lucrărilor, care vor fi amplasate la adresa specificata de autoritatea contractanta 500buc. Afise 500 buc. Bannere 15 buc. Spoturi audio 2 buc. Spoturi video 2 buc. Harti cu trasee de transport 15 buc.

Solicitant: MUNICIPIUL PLOIESTI

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.