Servicii de întreţinere şi reparaţii, inclusiv asigurare piese de schimb, pentru ascensoarele din dotarea sediului Executiv al SNN

Licitație publicată în data de: 12.10.20

Zona licitației publice: Bucureşti

Termen limită de depunere: 16.10.20

Descriere: Achiziţia constă în următoarele categorii de activităţi: A. Întretinere si revizie tehnica curenta, pentru fiecare din cele 2 ascensoare. Se efectueaza o dată pe lună si cuprinde activitatile/operatiunile precizate in cadrul capitolului 4 din Caietul de Sarcini. De asemenea, Prestatorul va asigura interventia operativa in caz de oprire sau de functionare defectuoasa a ascensoarelor prin personal desemnat special pentru acest scop, in maxim 2 ore de la primirea sesizarii Achizitorului. Interventia in acest caz poate avea loc intre orele 08:00 – 24.00, atat in zilele lucratoare, cat si in zilele nelucratoare. In cazul persoanelor blocate in cabina interventia se face in maxim 30 de minute indiferent de zi. B. Revizie tehnica generală pentru fiecare din cele 2 ascensoare, premergătoare reînnoirii autorizaţiei de funcţionare CNCIR. Se efectueaza o data pe an, in conformitate cu prevederile Prescriptiei Tehnice PT R 2-2010 “Ascensoare electrice si hidraulice de persoane, de persoane si marfuri sau de marfuri cu comanda interioara”, emisa de ISCIR, aprobata cu Ordinul Ministrului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri nr. 1404/2010, si cuprinde: a) Verificarea instalatiei electrice din camera masinii, din put si din cabina ascensorului; b) Demontarea, curatarea, spalarea, ungerea si verificarea functionarii asamblului blocaj usa stanga si dreapta; c) Verificare electromagnet frana, verificat patine ghidaj contragreutate. Prestatorul va avea obligatia sa asigure piesele de schimb necesare realizării activităţilor descrise la punctele A si B de mai sus, conform Listei de piese anexata la Caietul de sarcini. Echipamentele (ascensoarele) pentru care se asigura serviciile de mai sus sunt marca “SCHINDLER” si au urmatoarele caracteristici: – Ascensor electric de persoane cu usi automate, MRL, cu convertizor de frecventa, produs de D.O.C Zaragoza, cu numar de inregistrare ISCIR: B16442, numar: 30013536, an de fabricatie 2001 şi Qmax = 320 kg (4 persoane) x 6 statii – 1 bucata; – Ascensor electric de persoane cu usi automate, MRL, cu convertizor de frecventa”, produs de D.O.C Zaragoza, cu numar de inregistrare ISCIR: B16443, numar: 30013513, an de fabricatie 2001 şi Qmax = 480 kg (6 persoane) x 8 statii – 1 bucata.

Solicitant: Societatea Nationala NUCLEARELECTRICA S.A.

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.