“Servicii de dirigentie de santier” în cadrul proiectului ,Reabilitare, modernizare, extindere si dotare Ambulatoriu din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu”

Licitație publicată în data de: 07.07.20

Zona licitației publice: Giurgiu

Termen limită de depunere: 15.07.20

Descriere: Scopul acestui contract il reprezintă furnizarea de servicii de dirigentie de şantier în vederea supravegherii lucrărilor ce urmează a fi executate în cadrul proiectului. Obiectivul Contractului este furnizarea de servicii generale de supraveghere a execuţiei lucrărilor de construcţii prin diriginţi de şantier la standarde de înaltă calitate (inclusiv serviciile de urmarire a lucrărilor pe parcursul perioadei de notificare a defectelor), necesare finalizării execuţiei lucrărilor, în conformitate cu legislaţia, standardele şi reglementările tehnice în vigoare, pentru obiectivul de investiţie, în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile şi pentru a se asigura ca Antreprenorul execută lucrările în conformitate cu obligaţiile contractuale, în special în ceea ce priveşte durata, cantitatea, calitatea şi costul lucrărilor. Prestatorul va avea rolul şi atribuţiile dirigintelui de şantier, conform legislaţiei române. Prestatorul va avea în vedere în cel mai înalt grad faptul ca finanţarea lucrărilor de execuţie este asigurată pe baza unei finanţări nerambursabile acordata de Uniunea Europeană. În consecinţă, unul din obiectivele esenţiale ale serviciilor Prestatorului va fi acela ca prin activitatea sa, să asigure îndeplinirea standardelor şi condiţiilor impuse prin contractul de finanţare şi prin legislaţia aplicabilă în materia fondurilor structurale. De asemenea, se constituie într-un obiectiv esenţial al Prestatorului preîntâmpinarea şi evitarea oricaror nereguli în implementarea şi executarea lucrărilor de construcţie, nereguli care ar putea cauza pierderea de către Beneficiar a finanţării sau obligaţia sa de a restitui finanţarea primită.

Solicitant: JUDETUL GIURGIU

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.