Lucrări de reparaţie pentru ridicare restricţii de viteză pe aparate de cale prin înlocuirea inimilor de încrucişare uzate, în staţiile Perişoru, Ovidiu, Dunărea, Cernavodă Pod, Saligny Est

Licitație publicată în data de: 10.08.20

Zona licitației publice: Macroregiunea unu, Macroregiunea doi, Macroregiunea trei, Macroregiunea patru

Termen limită de depunere: 01.09.20

Descriere: Executarea lucrărilor de reparaţie a căii ferate pentru ridicarea restricţiilor de viteză actuale, prin înlocuirea inimilor de încrucişare uzate ale unor aparate de cale şi a joantelor izolante lipite, cu repere noi având acelaşi caracteristici, care se vor îngloba în calea fără joante prin sudură aluminotermică, în staţiile Perişoru, Ovidiu, Dunărea, Cernavodă Pod, Saligny Est, pe raza de activitate a Secţiei L3 Feteşti de întreţinere linii, conform specificaţiilor caietului de sarcini. Aparatele de cale sunt tip 60, montate pe traverse din beton, cu prinderi elastice tip Pandrol. În cadrul lucrărilor de întreţinere şi reparaţie, vor fi efectuate următoarele operaţii principale: – înlocuire inimi de încrucişare la shimbătoare de cale tip 60 = 7 buc; – înlocuire JIL-uri tip 60 = 9 buc; – operaţiuni auxiliare-tăiere şine = 46 buc; – suduri aluminotermice = 46 buc. Durata de execuţie: maxim 75 zile de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor, dar nu mai târziu de 15.12.2020. Numar zile până la care operatorii economici pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 8 zile Entitatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari în a 6-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Solicitant: C.N.C.F.”CFR” SA- SUCURSALA REGIONALA CF CONSTANŢA – UNITATE OPERAŢIONALĂ

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.