Lucrari de Reabilitare termică Grădiniţa cu Program Prelungit “Gradinita Prieteniei” lucrari in completare conform PTE avizat

Licitație publicată în data de: 02.10.20

Zona licitației publice: Arad

Termen limită de depunere: 19.10.20

Descriere: Lucrari de Reabilitare termică Grădiniţa cu Program Prelungit “Gradinita Prieteniei” lucrari in completare conform PTE avizat. Autoritatea contractanta va raspunde solicitarilor de clarificare adresate in termenul prevazut la sectiunea I.1 cu maxim 12 zile inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor, astfel incat sa se respecte prevederile art. 20-21 din OUG 107/2017. In cadrul acestui obiectiv se vor executa lucrari de Reabilitare termică Grădiniţa cu Program Prelungit “Gradinita Prieteniei” lucrari in completare conform PTE avizat, conform prevederilor caietului de sarcini, Executie lucrari impuse de ISU 180.290,82 lei fara TVA, 87.420 lei TVA cheltuieli pentru echipamente impuse de ISU, valoarea totala estimata pentru executie lucrari si echipamente impuse de ISU este de 267.710,82 lei fara TVA.

Solicitant: MUNICIPIUL ARAD

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.