“Lucrari de modernizare sistem automat integrat cu camere LPR (recunoastere numere inmatriculare) parcarea Halelor Centrale – proiectare si executie “

Licitație publicată în data de: 24.09.20

Zona licitației publice: Prahova

Termen limită de depunere: 04.10.20

Descriere: Achiziţionarea, montajul, punerea in functiune si mentenanta unui sistem de control al accesului in parcare cu supraveghere video, având specificaţiile tehnice minimale şi obligatorii detaliate mai jos. Sistemul de acces in parcare va folosi un sistem de recunoastere a placutelor de inmatriculare, eliberare ticket cod de bare si abonamente sau cod acces pentru riverani sau angajati la intrarea si cele doua iesiri, plata se va face la un automat de plata, unde se va introduce de catre utilizator ticketul sau in caz ca se pierde tichetul se introduce numarul de inmatriculare al autoturismului iar sistemul va calcula suma de plata in functie de timpul in care masina a stat parcata. Plata se va face exclusiv la acest dispozitiv, atat cu cash (bancnote), cat si cu cardul. Dispozitivul va putea sa dea rest si va avea un sistem de avertizare asupra lipsei cash-ului pentru rest sau de avertizare asupra faptului ca sunt prea multi bani in aparat si nu mai pot fi acceptati altii. Sistemul trebuie sa permita ca persoanele ce acceseaza parcarea, atat la intrare, cat si la iesire si la automatul de plata sa poata sa comunice cu personalul autorizat.

Solicitant: HALE SI PIETE S.A. PLOIESTI

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.