Expertiză Tehnică si Proiect Tehnic pentru lucrări de intervenţie in vederea reducerii debitelor de infiltraţii la casa vane baraj Tău

Licitație publicată în data de: 08.09.20

Zona licitației publice: Alba

Termen limită de depunere: 12.10.20

Descriere: Elaborare Expertiză Tehnică si Proiect Tehnic pentru lucrări de intervenţie in vederea reducerii debitelor de infiltraţii la casa vane baraj Tău: 1.Elaborarea unei Expertize Tehnice ale carei obiective sunt: – identificarea cauzelor producerii infiltraţiilor la casa vane priză baraj Tău – stabilirea soluţiilor de reducere a infiltraţiilor, cu recomandarea uneia dintre variante 2. Elaborarea unui Proiect Tehnic in cadrul caruia se vor detalia măsurile de intervenţie pentru reducerea infiltraţiilor. in conformitate cu Tema de Proiectare nr.129294/21.11.2019. Proiectul tehnic se va elabora pe baza soluţiei de intervenţie recomandată de expertul tehnic în cadrul documentaţiei de expertiză, va fi verificat/ştampilat de verificator tehnic atestat pentru acest tip de lucrări, în conformitate cu prevederile Legii nr.10/1995, si va fi insusit de catre expertul lucrarii.

Solicitant: SPEEH HIDROELECTRICA SA

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.