Cria Soft are cele mai performante case de marcat de pe piata

Cria Soft se ocupa cu vanzarea si fiscalizarea caselor de marcat cu jurnal electronic, imprimante fiscale si accesorii specifice. Este distribuitor autorizat Datecs, care furnizeaza case de marcat de inalta calitate, la un pret accesibil oricui. Toate modelele de case de marcat comercializate sunt dotate cu jurnal electronic, ceea ce inseamna ca, odata cu raportul Z, se tipareste automat si copia bonurilor, usurand munca depusa de catre angajatii tai.

Prin casele de marcat de inalta calitate, afacerea ta se va imbunatati, in ceea ce priveste modul de productie. Cria Soft detine o gama larga de produse si servicii: de la case de marcat, cantare, cititoare de coduri de bare, imprimante, role tehnice, sertare pentru bani, sisteme POS si Soft, pana la servicii precum fiscalizarea casei de marcat, predarea memoriei fiscale si contracte de service.

Toate aceste avantaje vin prin contactarea echipei Cria Soft. Procedura de fiscalizare pentru casa de marcat este un proces indelungat, tocmai de aceea Cria Soft te sustine cu indrumari si documentatie necesara inregistrarii casei tale de marcat la Directia Generala a Finantelor Publice in a carei raza teritoriala se afla punctul de lucru, dar si cu avizele eliberate de Administratia Financiara.

Cria Soft iti ofera consultanta in alegerea modelului de casa de marcat potrivit afacerii tale, prin consiliere permanenta, adaptata tipului de afacere pe care il detii. Asigura suportul necesar pentru eliminarea inconvenientelor aparute in procesul de vanzare si gestionare, fiind la dispozitia ta cu echipamente conforme cu prevederile legale, cu consumabile avizate de autoritati si cu solutii soft de gestionare a activitatii comerciale.

Aparatura si serviciile fiscale nu mai reprezinta acum o problema pentru afacerea ta. Pentru o casa de marcat performanta, pentru fiscalizare rapida si indrumare constanta, Cria Soft este aici, prin serviciile si produsele de inalta calitate.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.