Achizitionarea serviciilor de mentenanta (totalitatea operatiilor de intretinere si reparative ale unui system tehnic) pentru anul 2020 necesare pentru sistemul de climatizare centralizat de tip incalzire – racire si sistemul de ventilatie

Licitație publicată în data de: 03.08.20

Zona licitației publice: Bihor

Termen limită de depunere: 07.08.20

Descriere: Achizitionarea serviciilor de mentenanta (totalitatea operatiilor de intretinere si reparative ale unui system tehnic) pentru anul 2020 necesare pentru sistemul de climatizare centralizat de tip incalzire – racire si sistemul de ventilatie din cadrul cladirii Primariei Oradea si pentru sistemele de aer conditionat tip split si multisplit de perete (montate in cladirea Primariei Oradea din Piata Unirii nr. 1, in cladirea Primariei Oradea de pe str. Primariei nr. 3, in cladirea de pe str. Republicii 24 – Buletine, in cladirea de pe Calea Aradului nr. 6 – dispecerat system supraveghere video municipiu precum si in containerele anticanicula de pe raza municipiului Oradea)

Solicitant: Primăria Municipiului Oradea

Pentru textul complet al anuntului aveti nevoie de un cont.
Cont pentru Achizitii Publice
Achizitii Publice
Puteti primi zilnic in e-mail anunturile de achizitii publice in domeniile care va intereseaza!
Click aici pentru a va abona
Informatiile sunt furnizate zilnic direct de partenerul nostru Licitatie-Publica.ro, unul din principalii furnizori de informatii privind achizitiile publice din Romania.